Online naručivanje ili agent za knjige?

Online kupovina knjiga postale daleko jednostavnija za sve.

Bitno je istaći da je pretraga knjiga postala mnogo efikasnija i lakša pošto odlazak u knjižaru nekada može biti uzaludan ako u istoj ne pronađete ono što vas zanima. Potrebno je samo da ukucate ključne reči, bilo da je reč o nazivu knjige, specifičnom žanru u okviru kojeg želite da pronađete neko delo ili bar dela istog pisca.

U slučaju da imate želju da kupite neke nove žanrove, ali ne znate koju tačno knjigu želite, dosta izdavačkih kuća, kao što su ,,Laguna” ili ,,Delfi” ili moja omiljena ,,Arete”, vam nude dosta različitih preporuka, od najpriznatijih i najčitanijih knjiga do onih koje bi to uskoro mogle da budu.

Ne samo što se pomenutim načinom kupovine štedi vreme, već istovremeno i sama želja za čitanjem postaje veća, a ono što je jednako važno, knjige mnogo brže dolaze do ruku brojnih čitalaca koji žive daleko od knjižare.

Pristup internetu ima velike mogućnosti različitim slojevima društva, što znači da konkurencija postaje veća i na tržištu, dok potencijalni kupci postaju zadovoljniji cenama proizvoda, pa tako i knjiga.

Na željeni naslov ne morate da čekate po nekoliko dana prilično često možete da naiđete i na velike popuste koji će vas naterati da se ponovo vratite na istu web-lokaciju.

Svakako, možete da kupite i knjige u elektronskom izdanju. To je bar lakše i za letovanje nositi.

Ne bi bilo loše da pored ovog svega, u potrazi za dobrom knjigom, koja je retka ili stara ili nova, ali je nema svuda, da postoje agencije za knjige, kao agencije za nekretnine. Onda lepo pozovemo svog agenta i on sve nađe. Zar ne bi to bilo genijalno rešenje?

Imajte u vidu da sada i Glovo i Wolt donose knjige na vrata, bar sam tako videla da može u ,,Finesi”. Želim vam jako brz dolazak omiljene knjige na vrata. I, ne zaboravite, bitno je da čitate, pa bilo da naručujete online, offline, ili uzimate iste iz biblioteke. Čitanje je uvek u trendu!

 

 

Autor: 
Jovana Vilimonović

Dodaj komentar