3 funkcije mušeme za decu

 

Dok se deca igraju sve može da se isprlja ili da se bar napravi lom. Da bismo to sprečili možemo da koristimo mušemu.

Bojice

Mnogi da bi zaštitili sto od bojica koriste folije, neki čak i najlon za plastenike i drugi vodootporni materijal. Neko koristi mušeme, zato što su kvalitetne i imaju moderan dizajn. Danas zahvaljujući njima vaš sto dobija potpuno novi i znatno lepši izgled. Lako se održavaju, izdržljive su i veoma praktične. Štite svaki nameštaj, ali i police i sličnu površinu koja je od drveta, metala ili plastike, pogotovu ako se nalazi napolju i ako su izloženi suncu, kiši, vetru i drugim uticajima. Imaju dug vek trajanja i nisu mnogo skupe i lako održavaju! One su danas znatno lepše nego ranije, jer se mogu nabaviti u različitim bojama, dezenima i nijansama. Običan stolnjak biste morali više puta da perete kako biste uklonili tragove crtanja, a sa mušemama posao je olakšan. Vlažne maramice ili vlažna krpa učiniće da mušema ponovo bude kao nova i to je najbitnije.

Puzle

Ako imate veće ili manje puzle možete da stavite ispod mušemu i deca mogu da slažu, pa kada više ne žele to da rade, samo sklopite ili ostavite ono što nisu složili. Druga bitna stvar je što nećete sigurno da izgubite nijedan deo i može da se slaže po podu.

Lego kocke

Ako deca imaju lego kocke lako možete da pustite dete da pravi lom, samo posle podignete mušemu i red je tu. Nema loma.

Bilo da stavite sve na tepih, na sto, na mušemu ili ste ambiociozni, pa kupite folije za plastenike, kao najlon, bitno da vam je lako da sredite.

 

Autor: 
Jovana Vilimonović

Dodaj komentar